KOZOROH (22. 12. – 20. 1.) - láska

24.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Naskytne se řada možností, jak se otevřít lásce, jak ji věnovat i opětovat a k tomu vám bude dopomáhat i vás projiskřený sexappeal. Končí vaše samota a pocit opuštěnosti!

kozoroh

Pro zadané to bude znamenat možnost oživit svůj dlouholetý vztah, rozproudit mezi vámi vášnivou přitažlivost. A záleží jen na vás, jestli této příležitosti využijete a místo permanentní práce si najdete čas i na svůj protějšek.

Pokud se vám vůbec ale nechce do vztahu investovat, je to znamením, že láska mezi vámi odumřela. Možná se i s úlevou rozejdete poté, co si vše navzájem vyjasníte.

Vy, nezadaní, budete nekozorožsky vřelí, a přilákat k sobě vysněný protějšek bude doslova brnkačka, obzvlášť, když vsadíte na jaro a pokud to nevyjde, podzim vám dá další šance. Aby vám vztah vydržel, odstraňte ze svého přístupu přesně ty stereotypy, které ohrožovaly i váš předchozí vztah.

Vaše rodinné vztahy projdou zatěžkávací zkouškou. Vlivem událostí se může ukázat pravá podstata vašeho vzájemného vztahu s někým blízkým a nemusí to být pro vás zrovna příjemné.

Začnete vidět svou pozici v rámci rodiny jinou optikou a uvědomíte, jak jste ve své podstatě přijímaní. A dostanete k tomu řadu příležitostí, které mají šanci skončit opětovným stmelením rodiny, utužením vztahu s blízkými.

Budujte si své zázemí s invencí sobě vlastní, potřebujete do budoucna bydlet v prostředí, kde cítíte jistotu a bezpečí. Nejvíce nadšení a podpory sklidíte u svých dětí, které budou chtít prosadit domů živého mazlíčka, a i když jste byli zarytí odpůrci, letos vám ta představa vůbec nebude proti srsti.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci