STŘELEC (23. 11. – 21. 12.) - láska

24.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
I když zkraje roku bude panovat mráz, ve vašich srdcích se rozproudí vřelá krev a zavelí k dobyvatelství. Jenže vám spíš půjde o kvantitu v počtu dobytých srdcích než o kvalitu.

střelec

O tom se k vaší nelibosti s příchodem jara přesvědčíte. Ti, kteří opravdu chtějí zakotvit v dlouhodobém vztahu, by měli na své sebeprezentaci zapracovat.

Odpusťte si povrchnost, žoviálnost, snílkovství a touhu utéct před vším, co zavání závazkem a vsaďte na opravdovost a upřímnost.

S příchodem léta už byste měli mít v tomto ohledu jasno. Jako odměna vás čekají měsíce romantiky, zamilované poetiky. Jste-li zadaní, vsaďte na soudržnost a otevřenou komunikaci s partnerem.

Budete toho muset stihnout tolik, že chvíle s ním strávené si opravdu užívejte. Nevnášejte mezi vás malichernosti a nedůtklivost.

Rodina bude místem, kde se toho bude odehrávat hodně zajímavého, ale také neuspořádaného. Mnohému zprvu neporozumíte, dokonce před vámi mohou blízcí i něco skrývat. Vše se bude točit kolem vašeho přístupu.

Pokud jste díky životním lekcím otupili své kontroverzní hrany a zkrotili ironii, naučili se taktu, dostanete šanci vztahy oživit, napravit a najít společnou řeč. Nejde jen o partnera jako spíš o rodiče a blízké příbuzné.

Rozhodně by vaši blízcí neměli odnášet vaše výkyvy nálad, které mohou připomínat tobogán, obzvlášť budou-li se střídat úspěšná období s těmi méně zdařilými.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci