ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.) - láska

24.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Celý rok budete prodchnuti větší citovostí a k tomu i idealismem. To je zrádná směs, jelikož si skrze takové nastavení můžete vykládat realitu jinak, než jaká je.

štír

Vaše polovičky tak mohu vyjadřovat něco, co si vy vyložíte zcela opačně. Bude tedy nutné, abyste byli ve svých vyznáních jasní a otevření, pak nedojde k nedorozumění.

Se svým štířím magnetismem nebudete mít problém k sobě přivábit, koho budete chtít. Ti nezadaní se dokonce mohou těšit na lásku jako ze žurnálu, plnou opětovaných citů, laskání a pozornosti. A nepřinese ji máj! Ale naopak chladné měsíce začátku či konce roku.

Svou zvýšenou schopnost k hlubokým citovým prožitkům nasměřujte do lůna své rodiny. Děti to s nadšením ocení a váš partner bude mít na co vzpomínat ve chvílích, kdy to mezi vám začne skřípat.

Na disbalanci se připravte především v jarních měsících. Půjde o vlekoucí se nedořešené problémy, týkající se zejména příjmů a výdajů a financí vůbec.

Volte raději klidné reakce, a nehledejte zkratkovitá řešení typu beru peřinu a odcházím k mamince. I když je pravdou, že oporu v původní rodině a příbuzenstvu vůbec můžete najít celoročně.

Zklidnění doma nastane už v letních měsících, které využijte ke společným zážitkům a dovolené, erotika znova naplní váš vztah. Spolehnutí bude i na vaše přátele, jejichž řady se rozrostou.

Potkáte lidi s duší a zajímavou filozofií, která vám pomůže mnohé ve svém životě rozhodnout, opustit staré vzorce myšlení.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci