VÁHY (23. 9. – 23. 10.) - láska

24.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Začátkem roku budete sami brzdit své milostné aktivity. Pod dojmem svých strachů z toho, že nejste dost dobří, že zklamete, budete své vztahy negativně ovlivňovat.

váhy

Naštěstí se s jarem otevře vaše srdce lásce, a to vám vydrží i přes celé léto a silný je v tomto směru i závěr roku. Neočekávejte žádné velké eskapády, ale osamělí nebudete.

Abyste ale potkali opravdovou lásku a takový klenot s vámi vydržel, budete muset zapracovat na své psychické rovnováze, zkrotit emoce, abyste svou nestabilitou neohrozili společné vyhlídky.

S vyznáním lásky neotálejte a pokud jste už nějakou dobu ve vztahu, vězte, že potřebujete posunout váš vztah na další metu, rozhodněte se po společné bydlení či dokonce pro sňatek.

Ne všichni vaši blízcí doma budou letos vaší opravdovou kotvou. Vůči těm, kteří zneužívají vaší dobroty a váhavosti se budete muset dostatečně vymezit.

Zejména vás může potrápit někdo ze starších členů rodiny. Je důležité nebrat takové výkyvy osobně a udržet si nadhled. Pro utužení rodiny, zvolte nejlépe společné poznávání cizích krajin. Děti si tím rozšíří obzory a společné zážitky vytvoří pevnější pouto mezi vámi.

Na svého partnera si především v létě udělejte čas, nelibě by nesl to, že vás zcela pohltila práce. Spolu můžete zvelebovat své bydlení, na to jste experti, ale na pořízení nového bydlení letos nepomýšlejte.

I s přáteli vám bude skvěle, najdete mezi nimi harmonii a podporu. Přesto se i mezi nimi najdou ti, kteří vám závidí. S těmi si budete muset také poradit.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci