PANNA (23. 8. – 22. 9.) - láska

24.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Té největší intenzitě lásky a prožívání vztahu bude patřit první polovina roku. A že máte, co napravovat!

panna

Zejména zadaní využijte tohoto času k restauraci vašeho vztahu, dokažte partnerovi, že pro něj ještě planete, byť ten žár nevypadá (a ani nemůže vypadat) jako v době vašeho seznámení.

Dejte svému miláčkovi vědět, že nejste tak chladní, jak jste mu v předchozím období předváděli. A je opravdu za minutu celá, jelikož vztah narušený vašim nezájmem a z toho plynoucí partnerovou podezíravostí vjíždí pomalu do cíle.

Nezadaní jsou na tom lépe, jelikož mohou začít vztah od začátku a příležitostí zamilovat se a to dokonce do toho pravého budou mít opravdu přehršel.

Můžete zažít fascinující zážitky, které jste ještě ve svém portfoliu nemáte, stejně jako i zklamání, když někdo využije vaší důvěřivosti, nebo vašeho idealismu a iluzí, které si o někom uděláte, aby vás tento přístup zavedl neomylně do citové bažiny.

Nenechte se ale otrávit zklamáním, protože potkat toho pravého je tématem tohoto roku. Když to nebude na jaře, podzim své plody určitě vydá.

Jestliže se vám díky sebereflexi vyřeší ochlazený vztah s partnerem, zvýšíte šanci na oživení tepla rodinného krbu do té míry, že k vám do rodiny může přibýt nový člen.

Na založení rodiny, budování společného domova se vrhnou i čerstvě zamilovaní, pod heslem, na co čekat. A ti, kteří doposud váhali, záhy toto heslo pochopí a přidají se.

Ti, kterým se nepodaří nalézt s partnerem novou cestu, mohou najít útěchu v upevňování vztahů s dětmi. Hodně budete zvažovat do kolika aktivit, kurzů a dovedností chcete u svých ratolestí investovat.

Smírčí aktivity můžete také uplatnit i s těmi, kterým jste se odcizili vinou nedorozumění či nedořešených svárů.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci