LEV (23. 7. – 22. 8.) - láska

24.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Amorův šíp vám nadělá v tomto roce nejednu vrásku. Zamilovat se a ztratit rozum, to vám půjde snadno a nebudete se bát rizik, která podstupujete. Jenže! Vystřízlivění bude rychlé.

lev

Nejlépe na tom budou nezadaní, single jen ztratíte iluzi, ale zadaní pochopíte, jak jste prohlédli pozdě a jak vás tíží svědomí. Navíc se vaše bezhlavá rozhodnutí sejdou s dobou hodně zatíženou jinými problémy.

Základní rada zní: neutíkejte před potížemi do jiných sfér, zůstaňte nohama na zemi. Zvolte ne zrovna lví strategii pomalého postupu, bez tlaku, dejte prostor potížím a nechte je, ať sami projeví svou slabinu.

Nejsnáze ztratíte hlavu na zahraničních dovolených, kde to zavoní dálkami, exotikou a smyslností.

Letos si víc než jindy budete hlídat teplo rodinného krbu. Tentokrát do popředí vystupuje péče o děti a o kvalitu bydlení. Půjde o nemalé investice jak finanční, tak své časové.

Vše se ale bude točit kolem řádu v rodinném životě, budete přísní vychovatelé, ale jak velí vaše lví povaha, také se budete umět uvolnit a hrát si jako malí.

Pokud budete disciplinovaní, utužíte svůj partnerský vztah a zejména od podzimu budete mít na svou rodinu více času. Podaří se vám najít společnou řeč i s těmi, se kterými vás rozdělilo předchozí neporozumění.

Skrze nové známosti si uvědomíte hodnotu svých vztahů, nahlédnete na sebe z jiného úhlu pohledu.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci