RAK (22. 6. – 22. 7.) - láska

24.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Nezadaní se mohou těšit na nová seznámení, která naplní jejich náruč. Ale před tím zkraje roku mohou přijít o lásku, kterou považovali za tu správnou.

rak

Odkryjí se rozpory, díky nimž pochopíte, že nemá smysl ve vztahu pokračovat. Nové lásky ale budou bouřlivé, romantické, plné krásných vyznání a mohou velmi rychle směřovat až do svatební síně.

Zadaní si problémy mohou přidělávat sami svými nároky na svůj protějšek, a také vaší nedostupností. Odmítnutí partnera také nemusí znamenat jeho nezájem, ale i on má právo být unavený.

Druhá polovina roku vás pak přepne už do vašeho přirozenějšího módu a začnete si lásku skutečně užívat.

Vzhledem k občasnému nepřátelskému nastavení vnějšího světa budete mít tendenci se uchylovat do bezpečí domova víc než kdy jindy.

Na jedné straně dostanete od blízkých podporu, ale na straně druhé byste i vy měli být uznalí, dopřát jim oddech a přinést i vy sami něco pozitivního. Hledejte aktivity, které vás spojují.

Díky vašemu letošnímu filozofickému naladění se shledáte se zajímavými lidmi a do řad vašich přátel přibudou i noví, kteří jsou na stejné vlně. Objeví-li se problémy s rodiči, mějte trpělivost a nerebelujte.

Nejvíc pozitivních turbulencí zažijí někteří dosud nezadaní Raci. Ti během krátké doby dokážou najít lásku na celý život, sestěhovat se, a navíc svůj vztah stvrdit potomkem.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci