BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) - láska

24.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
V lásce budete chtít přepnout z kvantity na kvalitu, z trysku na pokojné plynutí. Budete sice stejně okouzlující jako vždy, ale budete si hlídat, komu opravdu své úsměvy věnujete.

blíženci

Jste poněkud unaveni svou vlastní přelétavostí a zatoužíte sdílet s někým vyzrálým. K tomu dozrajete až v druhé polovině roku poté, co si zažijete eskapády s vůní exotiky.

Ti zadaní zase pocítí nepokoj ze stereotypu a vyvinou veškerou blíženeckou invenci, aby zvedli sebe a svého partnera ze židle. Soustřeďte se na to, co vás s partnerem spojuje a ne to, co vás od sebe oddaluje.

Jestli se vám to přes vaši snahu nepodaří, hrozí, že vztah skončí. Nicméně si sáhněte do svědomí, jak dlouho jste si na tento debakl zakládali?

V rodinných vztazích ještě z předchozího roku doznívá poněkud tísnivý pocit diskomfortu. To se ale bude brzy vytrácet. Prolomit ledy vám pomůže společná dovolená v zahraničí, s níž neotálejte, a vyrazte už na jaře.

Věnujte se dětem, předávejte jim své zkušenosti, učte je, vneste jim do života řád, bez kritiky, ale hravě, jak to jen vy, Blíženci, umíte.

Snadno rozpoznáte ty z blízkých či přátel, kteří to na vás budou znovu zkoušet s povrchním pochlebováním. S těmi se rozloučíte s úlevou a bez stesku.

Setkáte se také s pomstou nebo zradou jako konečným vyúčtováním s minulostí. I toto překonáte a s čistým štítem dejte zelenou jen rovnocenným vztahům.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci