Kapustové karbanátky

Kategorie: Zeleninová jídla s masem
Autor: Jajda
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Kapustové karbanátky

Ingredience

Pro tři lidi potřebujeme 400 g mletého masa, menší kapustu, sůl, pepř, 1 vejce, majoránku, 1 cibuli, 4 stroužky česneku a také strouhanku na případné zahuštění.

Příloha

Brambory

Postup přípravy

Očištěnou kapustu uvaříme v osolené vodě. Necháme vychladnout a nasekáme nadrobno (nebo umeleme) s česnekem a cibulí.

Do této směsi přidáme mleté maso, vejce, majoránku, sůl, pepř a podle potřeby strouhanku.

Vše důkladně promícháme a vytvarujeme kapustové karbanátky.

Karbanátky usmažíme na oleji. Můžeme je také péct v troubě.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Kapustové karbanátky

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci