Lahodná podzimní novinka v pekařství PAUL

25.8.2019 00:00   |   Tiskové zprávy
Mysleli jste si, že ve francouzském pekařství najdete jen bagety a croissanty? Nenechte se mýlit! Letos na podzim vás ve francouzském pekařství PAUL překvapí vynikající novinkou, do které se zamilujete na první zakousnutí.

PAUL

Úžasný Burger se slaninou a kuřetem si můžete vychutnat teplý i studený, záleží na Vás. Na svou pekařskou tradici ovšem PAUL rozhodně nezapomíná – základem je čerstvě upečená bulka z tradičního těsta Charlemagne. Název odkazuje na zakladatele pekařství, pana Charlemagne Mayota, který svůj pekařský krámek otevřel ve francouzském městě Lille přesně před 130 lety.

Tedy z tohoto klasického těsta, které je díky obsahu másla a mléka neodolatelně jemné, je upečena bulka, naplněná kousky kuřete, voňavou pečenou slaninkou, rajčetem, kvalitní majonézou a výrazným sýrem Monterey Jack. Ten chutná skvěle i studený, ale díky zapečení se výjimečně rozvine jeho výtečná chuť a propojí se s vůní slaniny. Kombinaci lahodných chutí pak doplní i křupavá semínka na povrchu bulky.

Na podzim také slaví pekařství PAUL 130 let své velmi úspěšné existence. Pro zákazníky chystá v souvislosti s výročím zajímavé akce, které byste si neměli nechat ujít – podrobnosti najdete vždy na FB profilu PAUL Czech Republic.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci