Jarní zeleninový salát

Kategorie: Zeleninové saláty
Autor: Šárka
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Jarní zeleninový salát

Ingredience

Pro dva strávníky si připravíme ledový (hlávkový) salát, svazek ředkviček, salátovou okurku, 2 cibulky s natí, 1 vejce (uvaříme natvrdo), citrón, sůl, bílý jogurt, pažitku.

Postup přípravy

Veškerou zeleninu omyjeme a necháme okapat. Salát nakrájíme na hrubší nudle a ředkvičky na jemnější nudličky. Okurku oloupeme, rozpůlíme podélně a nakrájíme na půlkolečka, cibulky i s natí na kolečka.

Osolíme, zakapeme citrónem, přelijeme jogurtem a povrch ozdobíme nasekaným vejcem. Nakonec posypeme pažitkou.

Na chvilku dejme do chladničky. Vychlazený salát chutná mnohem lépe.

Variant tohoto salátu je mnoho – například namísto vejce dáme kuřecí maso a jogurtový dresink.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Jarní zeleninový salát

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci