Připravit svatbu není jednoduché. Jak se z toho nezbláznit?

17.4.2019 00:00   |   Společnost
Svatba je životní událost. Dochází ke spojení cest dvou dosud samostatných duší. Je to milník pro každého bez rozdílu. Je to taková maturita z dospělosti, nebo chcete-li, druhé státnice.

Připravit svatbu není jednoduché. Jak se z toho nezbláznit?

A čím vlastně začít, když plánujete svatbu a svého miláčka bezmezně milujete? Na to se podíváme v tomto článku.

Hledáme vhodné místo

Svatba je samozřejmě nejen samotný obřad, ale svatební hostina, svatební dort, spousta veselí a spousta alkoholu. Ale samozřejmě s mírou, jak jinak. Ideální pak je, pokud je Míra váš nastávající. Je toho zkrátka spousta, co je potřeba zařídit a celé to vymyslet tak, aby se i členové širší rodiny a příbuzenstva, kteří se mezi sebou příliš nemusí, ten jeden den s tím zvládli vypořádat.

Začněte už výběrem místa, často pořádá svatby Liptovský Mikuláš. Proč ostatně nevyrazit na svatbu na sousední Slovensko? Jsou zde milí a pohostinní lidé i atraktivní lokality.

Co na sebe

Na svatbě se samozřejmě očekává určitá kultura oblékání. Vy si s tím nepochybně poradíte, ale pomoci musíte hlavně svému nastávajícímu. Vyhoďte mu proto z šatníku ten erární oblek ze supermarketu, který měl naposledy na stužkováku, a vyrazte na nákupy.

Nové pánské obleky lze koupit také kvalitní, což jistě víte. Každý se může poohlédnout dle svých finančních možností. Přitom oblek:

  • Nemusí být nutně na míru
  • Musí padnout

Není totiž nic horšího než vlající neforemný oblek z nekvalitního materiálu, ve kterém se nositel utápí. Slavnostní příležitosti vyžadují věnovat výběru vhodného oblečení přece jen více péče.

Svatební prsteny

Jedna z důležitých věcí, kterou musíte na svatbu připravit, jsou jednoznačně svatební prsteny. Nezapomeňte na to, že váš svazek něco znamená, a tak by to měly vyjadřovat také prsteny.

Nemusíte kvůli nim zastavit dům, ale měly by mít svou hodnotu. Také pokud se rozhodnete pořídit briliantové šperky, lze si vybrat přesně to, co si můžete dovolit.

Šperky z pravých briliantů navíc nebudou nikdy tratit na své hodnotě. Spíše naopak. Cennosti tak můžete vzít jako formu investice. Investice do uzavření vašeho svazku i do života.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci