Hledáme si partnera. Není to těžké, jen si to složité děláme

11.4.2019 00:00   |   Sex a vztahy
Cesta k životní lásce může být jak složitá, tak naprosto jednoduchá. Někdy si totiž cestu sami náročnou děláme, když opakujeme chyby, které už udělali mnozí před námi.

Hledáme si partnera. Není to těžké, jen si to složité děláme

V prvé řadě je potřeba si uvědomit, že hledání životního partnera není sprint na sto metrů. Neměl by to být ani vytrvalostní závod. Proč? Něco si o tom řekneme v tomto článku.

Najděte si, co vás baví

Bavte se životem a partnera si najdete. Choďte do společnosti a najděte si koníčky. Když budete sedět celé dny doma, budoucí láska k vašim dveřím nikdy netrefí. Najít partnera není složité, ale musíte tomu sami jít naproti. Jste celé dny zavřeni v kanceláři? Nevadí.

  • Hledejte partnera aktivně
  • Hledejte jej tam, kde vás to baví

Vyrazte večer mezi lidi. A termínem vyrazit nemyslíme, že by to mělo být zrovna do klubu, pokud nejste ten typ a musíte se do toho nutit. Tak totiž právě budete mít velký problém spřízněnou duši nalézt, navíc se nacházíte v prostředí, ve kterém se necítíte jistí v kramflecích.

Musíte hledat mezi lidmi, kteří mají podobné zájmy. Běžte si zaběhat, běžte do fitka, jděte na paintball, prostě cokoliv. Hlavně neseďte doma.

Ukažte své já a usmívejte se

Pokud se vydáte do společnosti, udělejte, co můžete pro svůj zevnějšek. Mnozí říkají, že na vzhledu nezáleží, ale není to pravda. Vzhled je totiž to, co každý vidí na první pohled a každý to podvědomě hodnotí.

I pokud nejste královna krásy, tak lze zvolit vhodné líčení, vhodné oblečení, které lichotí vaší postavě. Můžete zkusit nějaké parádní dámské blůzky, nějaký skvělý top, kterým vystoupíte z řady. Nebuďte šedá myš, ukažte sebevědomí i v módě.

Nezapomeňte na šperky. Není potřeba být ověšená od hlavy až k patě drahými šperky. Jako všude i zde platí, všeho s mírou. Muži mají rádi šperky, které podtrhnou vaši ženskost. To platí hlavně pro náušnice.

Můžete si prohlédnout náušnice Tommy Hilfiger a najít se v některém z nabízených stylů. A až vyrazíte, usmívejte se. Mračí se či kouká nepřítomně do mobilu každý druhý, ale když se budete usmívat, na okolí působíte přístupněji a lidštěji.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci