Mýty a fakta o spalovačích tuků

1.4.2019 00:00   |   Hubnutí
Chtěli byste zhubnout a rozhodli jste se pro co největší porce pohybu? Pak jste možná uvažovali také o tom, že hubnutí poněkud pomůžete, a to prostřednictvím nějakého ze spalovačů tuků.

spalovače tuků

Právě tyto prostředky by vám měly pomoct nastartovat metabolismus a také snížit chuť k jídlu. Obojí pak povede k poměrně rychlé ztrátě přebytečných kilogramů. Spousta lidí toho příliš o spalovačích tuků neví a myslí si, že jim pomohou zhubnout bez jakéhokoli většího úsilí.

Kolem spalovačů tuků vůbec koluje spousta mýtů. My se na ty největší zaměříme a poté se také podíváme na samotné spalovače tuků a jejich využití. Tyto mýty je třeba vyvrátit. Kolem spalovačů tuků koluje spousta nepravd a polopravd.

Jaké mýty jsou nejčastější?

• Spalovače pomohou zhubnout bez pohybu

V žádném případě! Spalovače tuků, jak již bylo naznačeno, se neobejdou bez pohybu. Lidé zkrátka musí před jeho užitím vědět, že se musí věnovat nějaké aktivitě, a to vcelku intenzivně. Výbornými pohybovými procesy jsou třeba běh či plavání, případně jízda na kole.

• Všechny spalovače jsou ryze přírodní

Pozor na to! Na trhu lze najít mnoho různých variací, které jsou plné chemických látek. Vašemu organismu mohou spíše uškodit než mu pomoct! Ideální je číst přímo etikety na nich a recenze, jež se jich týkají.

• Půjde to i bez změny jídelníčku

Určitě ne! Budete-li dále konzumovat smažené chipsy, hranolky a tučná jídla, kilogramy dolů nepůjdou! V souvislosti s používáním spalovačů tuků se samozřejmě vyplatí i změna životního stylu.

• Co všechno spalovače tuků přinášejí?

Když si přečtete nejlepší recenze na spalovače tuků, zjistíte, že se podílejí na mnoha procesech. Jedná se tradičně o termogenezi vedoucí k urychlení metabolismu a rychlejšími spalování. Dále by měly stimulovat nervový systém.

Stimulační vlastnosti má i kofein, který je ve většině takovýchto produktů obsažen. Zapomenout přitom nelze ani na potlačení pocitu hladu. Výborné je i to, když spalovač obsahuje také antioxidanty. Ještě si takto pročistíte tělo.  

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci