Kategorie: | Mleté maso |
---|---|
Autor: | Vlasta |
Doba přípravy: | do 30 minut |
Diskuse: | žádný příspěvek |
brambory, bramborová kaše, chléb
Sýr nastrouháme nahrubo, petrželovou nať posekáme nadrobno.
Mleté maso dobře vymícháme s trochou vody, osolíme a přidáme sýr, koření, petrželovou nať a pořádně prohněteme.
Ze směsi připravíme osm až deset karbanátků.
Karbanátky obalíme v klasickém trojobalu (hladká, vejce, strouhanka) a usmažíme v oleji (vyšší vrstva) do zlatova.
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.