Festival francouzských sýrů v pekařství PAUL

22.8.2018 00:00   |   Tiskové zprávy
Podzim se v pekařství PAUL ponese ve znamení výrazných chutí lahodných francouzských sýrů. Pro zákazníky jsou připraveny teplé i studené sýrové dobroty.

Paul

Pokud patříte mezi milovníky kvalitních sýrů, v září a v říjnu si ve francouzském pekařství PAUL skutečně přijdete na své.

Porovnat rozmanité chutě nejslavnějších druhů sýrů můžete formou Variace sýrů s fíkovým džemem.

Krabička ukrývá kousky jemného ementálu, lahodného sýru comté, vyrobeného z mléka horských krav, camembert s ušlechtilou bílou plísní na povrchu a ovčí sýr roquefort nezaměnitelné výrazné až ostré chuti.

Sýry doplňuje porce fíkového džemu, díky které bude váš chuťový zážitek ještě zajímavější. Samozřejmostí je čerstvé pečivo k zakousnutí.

Náš tip – začínejte od méně výrazných sýrů a ochutnávku zakončete nejintenzivnější chutí roquefortu. Experimentujte s chuťovými kombinacemi a zkuste porovnat rozdíl, když sýr doplníte fíkovým džemem nebo si ho vychutnáte samotný.

Podzim střídá teplé dny doznívajícího léta s těmi opravdu sychravými a nevlídnými, kdy vám k chuti jistě přijde Zapečený sýrový sendvič, naplněný pravým ementálem, lahodným cheddarem a křupavou pečenou slaninou.

Chcete překvapit své přátele netradičním pohoštěním? Použijte při přípravě sendvičů, obložených chlebů nebo kanapek skvělý Chléb se sýry Ementál & Mimolette – ideální ke kombinování s kvalitní šunkou, nebo plátky pečeného masa a mangovým či fíkovým čatní.

Nebo ho jen nakrájejte a nabídněte přátelům či rodině jako přílohu – uvidíte, že se po něm jen zapráší! Chleby a pečivo pečeme pro vás několikrát denně, vždy z čerstvě připraveného PAUL těsta.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci