Kdo v soutěži s Handy Praha vyhrál jídelní sady JANÉ pro děti

26.1.2015 18:00   |   Zdraví a krása - KOJENÍ A VÝŽIVA DĚTÍ
V soutěži s Handy Praha, distributorem kojeneckého a dětského zboží a výhradním dovozcem oblíbené španělské značky JANÉ, se hrálo o jídelní sety pro děti.

Kdo v soutěži s Handy Praha vyhrál jídelní sady JANÉ pro děti

Kdo vyhrál

1. Dárkovou jídelní soupravu (na titulním snímku) získala Helena Stachová.
2. Jídelní sada – dvojdílná miska se lžičkou je již připravena pro Miluši Halamovou.
3. Jídelní příbor v cestovním boxu obdrží Gabriela Krupičková.
Blahopřejeme! Výherce uvědomíme e-mailem i telefonicky.

Jídelní sada – dvojdílná miska se lžičkou. Jídelní příbor v cestovním boxu.
• • •

Základem úspěchu JANÉ byl vždy design a nové technologie. Výrobky procházejí neustálým procesem zlepšování a přizpůsobují se měnícím se potřebám zákazníků, kterým nabízejí takové prvky a funkce, jaké očekávají.

Aktuálně je kolem JANÉ ruch v souvislosti s novinkou, která vznikla prostřednictvím společnosti Handy Praha speciálně pro český trh: kočárek Jané Epic Crosswalk. Splňuje veškerá očekávání českých rodičů, má lehkou konstrukci (10,6 kg), která je snadno složitelná (s redukcí až o 30 % oproti běžným modelům), prostornou korbu a velká kola odolná proti průrazu. Dále ocení otočné sezení s nastavitelnou opěrkou zad s možností sklopení do lehu a sklopnou nožní opěrkou.

Protože zákazníci mají vysoké požadavky na pohodlnou jízdu v terénu, má zadní náprava nezávislé odpružení. Přední otočná kola s aretací navíc umožňují snadnou manipulaci.

Zadní náprava je navíc do tvaru otočeného písmena "C", což umožňuje volnou chůzi.

Pohodlí je u českého speciálu jednoduše na prvním místě. A hodí se i zdvojená parkovací brzda s ovládáním na rukojeti.

Kočárek má lehkou, ale tuhou konstrukci z aluminiových profilů kruhového průřezu. Každý rodič navíc ocení i jednotný upínací systém Pro-Fix, pomocí kterého lze kočár kombinovat s jakoukoli nástavbou jako je sportovní sezení, lůžko či autosedačka.

A nechybí ani nadčasový design a sladění do nejmenšího detailu. Jde o barevné sladění profilů kočáru, nebo praktický návlek na jeho madlo, který je příjemný na dotek a zabraňuje jeho zvýšenému opotřebení a znečištění.

Potah kočáru je odolný proti vodě, větru, ale přesto prodyšný. V ceně je taška s přebalovací podložkou, originál pláštěnka s okénkem, zmiňovaný návlek na madlo a košík.

Další podrobnosti naleznete na webu: Janecz.cz, nebo na facebookovém profilu: Facebook.com/HandyPrahacz.

Kvízová otázka a správná odpověď:

1. V kolika barvách se kočárek Jané Epic Crosswalk dodává na český trh?
C) 4



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci