Nakládaný hermelín

Kategorie: Předkrmy a chuťovky
Autor: Tonda
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Nakládaný hermelín

Ingredience

4 hermelíny, 9 stroužků česneku, 2 pálivé papričky, špetka sladké nebo pálivé papriky, 15 kuliček jalovce, sterilované papričky "beraní rohy", 10 kuliček černého pepře, 10 kuliček zeleného pepře, 2 lžičky tymiánu, 2 bobkové listy, olej (nejlépe olivový).

Příloha

Dobré pivo

Postup přípravy

Koření a papričky rozdrtíme, smícháme s paprikou a rozdělíme na devět dílků.

Hermelíny rozkrojíme na polovinu, čímž získáme osm koleček.

Na dno sklenice (volíme ji podle obvodu sýra, jinak je nutné přidávat hodně oleje) dáváme postupně vždy nakrájený stroužek česneku, jeden dílek koření a jedno kolečko hermelínu. Ob plátek sýru ještě přidáme jednu sterilovanou papričku "beraní roh".

Takto pokračujeme až do naplnění sklenice.

Vrch posypeme posledním dílkem koření, přidáme kuličky zeleného pepře a po stranách vložíme bobkové listy. Vše pak zalijeme olejem.

Pokuste se 24 hodin zdržet chutě na tu dobrotu!

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Nakládaný hermelín

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci