Jóga pro líné a ještě línější

10.4.2014 00:00   |   Wellness
Patříte mezi ty, pro které je představa poskakování v tělocvičně noční můrou? Přesto cítíte, že by si vaše tělo zasloužilo probudit z nečinnosti a letargie? Máme pro vás jedinečný tip: jógu pro líné! Tak se totiž také jinak říká tradiční thajské masáži!

thajské masáže

Thajskou masáž ovlivnilo mnoho kultur – buddhismus, tradiční čínská medicína, indická ajurvéda a také jóga. Tradiční thajská masáž se provádí po staletí téměř v nezměněné podobě.

Nejen pro lenochy

Důležitou součástí tohoto rituálu jsou protahovací cviky, které s klientem provádí masér. Ty vycházejí z jógy a právě proto se této masáži říká také „jóga pro líné“. Thajské masérky (jen z jejich rukou se vám totiž dostane nefalšované tradiční thajské masáže!) musejí umět cíleně stlačovat dané body na těle, a to za pomoci dlaní, předloktí, loktů, ale i kolen a chodidel.

Tímto „koncertem“ s tělem masírovaného, ale i se svým, uvolňují bloky, které stojí za mnohými zdravotními obtížemi a bolestmi, které náš organismus sužují. Tím zcela logicky podporují i správný tok životní energie v těle a zbavují jej tak napětí.

Masérky stlačováním bodů připraví tělo na protahování jeho jednotlivých částí, při kterém jsou využívány prvky jógy.  

Budete jako znovuzrození

Podlehnout kouzlu a blahodárným účinkům tradiční thajské masáže můžete v jakémkoliv věku. Masáž probíhá ve volném oblečení, takže pokud je vám nepříjemné svlékání a dotýkání někoho cizího na holém těle, je pro vás klasická thajská masáž jako stvořená.

Pokud navštívíte masérské salony TAWAN, věřte, že se do nich budete vracet opakovaně, a tím si dopřejete zlepšení pohyblivosti kloubů, posílíte činnost vnitřních orgánů, zlepšíte krevní oběh a posílíte nervový systém.

Budete se cítit lépe nejen fyzicky – díky toku životní energie se zbavíte mnoha zdravotních neduhů a protáhnete lenivějící tělo - ale i psychicky, protože thajská masáž působí nemalou měrou i na duši.

A ještě se budete moci pochlubit, že jste byli na józe pro líné!

Nevšední zážitek ve všedním světě

Pokud cítíte, že potřebujete celkovou regeneraci organismu, doporučují odborníci z TAWAN královskou thajskou masáž, která je kombinací tradiční thajské masáže a starodávné léčebné metody vycházející z přikládání horkých bylinných sáčků na unavená místa na těle.

Thajské bylinky a koření, kterými je sáček naplněný, odbourávají stres a dopřávají dlouhodobé fyzické i duševní uvolnění. Samozřejmostí v masážních salónech TAWAN jsou i masáže zaměřené na odstranění bolesti zad, šíje a ramen, masáž umožňující zeštíhlení a zároveň zpevnění problematických partií, detoxikační masáž, která odstraňuje napětí, zlepší kvalitu spánku, fyzickou i duševní výkonnost a uleví od bolestí.

Oblíbená je také revitalizující masáž obličeje a hlavy spojená s akupresurní technikou na šíji, nebo reflexní masáž chodidel.

Budete jako v ráji!

Pouze v luxusním prostředí relaxačních místností center TAWAN si můžete dopřát tříhodinovou terapii TAWAN Paradise. Při ní masérka nejdříve ošetří tělo speciálním přírodním peelingem, čímž jej zbaví odumřelých kožních buněk.

Tím připraví pokožku pro regenerační zábal, během kterého se oddáte omlazující masáži obličeje kombinované s reflexní terapií pokožky hlavy. Tím ale slastný zážitek nekončí! Následuje sauna, v níž z organismu vyplavíte toxiny a posílíte jeho obranyschopnost. Po sauně vám bude dopřána thajská olejová masáž, která se provádí od konečků prstů až po krční svalstvo.

Vůni peelingu, zábalu i masážního oleje si můžete vybrat! V nabídce je aroma čokolády, kávy, jasmínu, kokosu nebo máty peprné. Vrcholem tohoto pobytu v ráji je mléčná lázeň ve vířivé vaně s čerstvými květy.

Více informací na tawan.cz


Diskuse: Jóga pro líné a ještě línější

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci