Kategorie: | Vepřové maso |
---|---|
Autor: | Káca |
Doba přípravy: | do 60 minut |
Diskuse: | žádný příspěvek |
Rýže
Vepřové maso nakrájíme na kousky. V pánvi osmahneme kari pastu. Vložíme maso a opékáme asi 5 minut.
Přidáme vodu a uvedeme do varu. Zmírníme žár, přidáme bambusové výhonky, baklažán, zelené fazolky a chilli papričky.
Vaříme na mírném ohni 10 minut.
Přidáme rybí omáčku, šťávu z citrónu, palmový cukr a bazalku.
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.