Vepřové s baklažány

Kategorie: Vepřové maso
Autor: Káca
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Vepřové s baklažány

Ingredience

Potřebujeme 4 vepřové krkovičky bez kosti, 2 lžíce oleje, 1 balení nakrájených bambusových výhonků, 1 baklažán, 3 lžíce červené kari pasty, čerstvou bazalku, 85 g nakrájených zelených fazolek, 2 lžíce rybí omáčky, šťávu z citrónu nebo limetky, 3 zelené chilli papričky rozkrájené na proužky, 1 lžičku cukru.

Příloha

Rýže

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na kousky. V pánvi osmahneme kari pastu. Vložíme maso a opékáme asi 5 minut.

Přidáme vodu a uvedeme do varu. Zmírníme žár, přidáme bambusové výhonky, baklažán, zelené fazolky a chilli papričky.

Vaříme na mírném ohni 10 minut.

Přidáme rybí omáčku, šťávu z citrónu, palmový cukr a bazalku.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Vepřové s baklažány

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci