Kategorie: | Krůtí maso |
---|---|
Autor: | Pigi |
Doba přípravy: | do 30 minut |
Diskuse: | žádný příspěvek |
Máslo necháme změknout. Zatím utřeme česnek s bylinkami – kdo má čerstvé, dobře, ale v zimě postačí i sušené.
Cibuli nakrájíme na kolečka, stejně tak i rajčata.
Do rozměklého másla vmícháme česnek s bylinkami.
Bagetu po straně nakrojíme do tří čtvrtin a rozevřeme. Vnitřek bagety potřeme směsí másla, česneku a bylinek, poklademe krůtí šunkou (krůtím masem), cibulí, plátkovým sýrem a kolečky rajčat.
Bagetu zavřeme a zabalíme do alobalu. Na koncích alobal zakroutíme, vložíme do horké trouby (180° C – 200° C) a pečeme asi 15 minut.
Před podáváním můžeme bagetu šikmým řezem nakrájet na několik kusů.
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.