Kategorie: | Pečené |
---|---|
Autor: | Maja |
Doba přípravy: | do 30 minut |
Diskuse: | žádný příspěvek |
Ananas oloupeme (když nepoužijeme kolečka z konzervy), nakrájíme na plátky a potřeme medem. Za občasného obrácení necháme hodinku odležet.
Na středně až mírně rozpáleném grilu (obvykle už máme maso nejen ugrilované, ale i snědené) ananas opečeme z obou stran maximálně 10 minut.
I když je grilovaný ananas vynikající přílohou k masu, zejména kuřecímu – tak v tomto případě je pro změnu sladkou tečku.
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.