Hovězí na paprice

Kategorie: Hovězí maso
Autor: LucinaF
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: 2 příspěvky 
Hovězí na paprice

Ingredience

Pro naši čtyřčlennou rodinu občas uvařím "českou klasiku". Potřebuji 4 hovězí plátky, cibuli, 2 lžíce hladké mouky, kelímek sladké smetany, lžičku sladké mleté papriky, špetku pálivé papriky, pepř, sůl, olej.

Příloha

Houskový knedlík (vařím jen někdy, většinou kupuji dvě šišky).

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.

Poté je osmahneme na rozpáleném oleji z obou stran, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět.

Zalijeme troškou vody, nebo vývaru, přikryjeme pokličkou (nebo zavřeme do papiňáku) a dusíme až do změknutí masa.

Šťávu zahustíme zbytkem mouky rozkvedlané v trošce studené vody, přidáme smetanu a už jen krátce povaříme.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Hovězí na paprice

Paprika

1.11.2019   |   10:02   |   od: Jan
A co ta paprika?

Paprika

1.11.2019   |   10:02   |   od: Jan
A co ta paprika?
Zobrazeny poslední 2 příspěvky, celkový počet 2 příspěvky.
poslední příspěvek: 1. 11. 2019 10:02
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci