Porota SuperStar: Staří známí i nováčci

8.12.2010 00:00   |   Společnost
Jednu velkou nenámou už druhý ročník Česko Slovenské SuperStar odhalil. V porotě usednou Gabriela Osvaldová, Helena Zeťová, Rytmus a Pavol Habera.

SoperStar

Pěvecké nadání soutěžících na obrazovkách TV Nova a TV Markíza budou hodnotit dva zkušení matadoři, kteří již SuperStar prošli – Gábina Osvaldová (na titulním snímku) a Pavol Habera, nově se v rolích porotců představí zpěvačka Helena Zeťová a slovenský rapper Rytmus.

Vynikající zkušená textařka, autorka nesčetného množství hitů a vždy pohotová dáma, sršící ostrovtipem sobě vlastním Gabriela Osvaldová (56) se již v této soutěži osvědčila. Také víme, co čekat od uznávaného hudebníka a lídra skupiny Team Pavola Habery (48). Hlavně drsné hlášky, jimiž se zapsal v předchozích řadách SuperStar, a kvůli minž si vysloužil přezdívku kat.

Prvním z nováčků je pro české fanoušky SuperStar velká neznámá – král slovenské hip hopové scény, rapper Rytmus (33). Zpěvák, vlastním jménem Patrik Vrbovský, nebo Pat3k, je známý tím, že se s nikým a ničím moc nepáře. I když je u našich sousedů uznávaný, má nemálo odpůrců, kteří jej odsuzují jako jednoho z nejvulgárnějších rapperů. Od roku 2006 má vlastní vydavatelství Tvoj tatko records. Vloni vydal mimořádně úspěšný výběr s názvem Si zabil.

Druhým pak česká zpěvačka Helena Zeťová (30), která se proslavila hlavně jako členka skupiny Black Milk, ve které začala v roce 2001 zpívat s Terezou Kerndlovou a Terezou Černochovou. Bude stejně úspěšná jako Marta Jandová?

I druhou řadu Česko Slovenské Superstar bude moderovat osvědčený Leoš Mareš. Doplňovat se však nebude s Adelou Banášovou, která jej zhusta zastiňovala. Partnerkou mu bude hip-hopová zpěvačka a herečka Tina, respektive Martina Csillagová (26), kterou slovenští televizní diváci znají také jako moderátorku hitparády.

rav

Přečtěte si také


Diskuse: Porota SuperStar: Staří známí i nováčci

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci