Vepřové na pivu

Kategorie: Vepřové maso
Autor: Marka
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Vepřové na pivu

Ingredience

30 g masti, 1 väčšia cibuľa, 500 g chudého bravčového mäsa, soľ, mleté čierne korenie, rasca, kúsok citrónovej kôry, 3 dcl svetlého piva, 100 g postrúhaného tvrdého chleba.

Příloha

Žemľová knedľa.

Postup přípravy

Na masti speníme pokrájanú cibuľu, vložíme pokrájané mäso, okoreníme, osolíme a málo podliate dusíme pod pokrievkou do mäkka.

Mäkké mäso vyberieme, do šťavy pridáme kúsok umytej citrónovej kôry, pivo a postrúhaný tvrdý chlieb. Krátko povaríme. Precedíme a porcie podlievame šťavou.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Vepřové na pivu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci