Kategorie: | Vepřové maso |
---|---|
Autor: | Marka |
Doba přípravy: | do 60 minut |
Diskuse: | žádný příspěvek |
Žemľová knedľa.
Na masti speníme pokrájanú cibuľu, vložíme pokrájané mäso, okoreníme, osolíme a málo podliate dusíme pod pokrievkou do mäkka.
Mäkké mäso vyberieme, do šťavy pridáme kúsok umytej citrónovej kôry, pivo a postrúhaný tvrdý chlieb. Krátko povaríme. Precedíme a porcie podlievame šťavou.
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.