Kořeněné kuře

Kategorie: Kuřecí maso
Autor: Jiřina
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Kořeněné kuře

Ingredience

Kuře, olej, citrónová šťáva, hrst saturejky (čerstvé, příp. sušené) a sůl.

Příloha

Opékané brambory.

Postup přípravy

Rozporcované kuře pokapeme olejem, citrónovou šťávou a posypeme lístky saturejky. Necháme jej nejméně 2 hodiny v chladu odležet.

Kuře potom posolíme a upečeme v troubě.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Kořeněné kuře

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci