Křenová omáčka s hovězím

Kategorie: Hovězí maso
Autor: JaJa
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Křenová omáčka s hovězím

Ingredience

Pro čtyři strávníky potřebujeme 3/4 kg hovězího masa, 2 lžíce mouky, 2 dcl smetany, nastrouhaný křen, sůl.

Příloha

Houskové knedlíky

Postup přípravy

Maso omyjeme a dáme vařit.

Spařený nastrouhaný křen smícháme s polovinou smetany a přibližně pět minut podusíme.

Tuto směs pak za stálého míchání spojíme se zbylou smetanou, ve které jsme předtím rozmíchali mouku. Zředíme vývarem, osolíme.

Maso nakrájíme na plátky a můžeme podávat.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Křenová omáčka s hovězím

ČÍST VŠE / REAGOVAT

LÉKÁRNA.cz DOPORUČUJE

Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci