Buřtguláš

Kategorie: Guláše
Autor: lenka
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Buřtguláš

Ingredience

Na buřtguláš pro dva lidi potřebujeme 6 brambor podle velikosti, 1–2 lžíce sádla, 2 větší cibule, 1–2 lžičky sladké či pálivé mleté papriky, 30 dkg točeného salámu, 2 kostky masoxu, 2 stroužky česneku, mouku na zahuštění.

Postup přípravy

Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Přidáme mletou sladkou či pálivou papriku a krátce orestujeme.

Poté přidáme na kolečka nakrájený salám a zalijeme vodou. Přidáme masox, na kolečka či kostičky nakrájené syrové brambory a případně ještě dolijeme vodu, aby byly brambory ponořené.

Vaříme, dokud nejsou brambory hotové. Podle potřeby potom zahustíme.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Buřtguláš

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci