Kategorie: | Vepřové maso |
---|---|
Autor: | Ľudka |
Doba přípravy: | do 60 minut |
Diskuse: | žádný příspěvek |
Zemiaková kaša, čerstvá zelenina (papriky, paradajky).
Rezne osolíme, okoreníme a naklepeme spolu so strúhankou. Namočíme v rozšľahanom vajíčku a prudko opečieme na oleji.
Po opečení uložíme rezne na pekáč, posypeme nasekanou cibuľou, podlejeme bujónom rozpustenom v 2 dcl vody a dáme dusiť na 45 minút do rúry.
Rezne po udusení podlejeme pretlakovou zmesou (pretlak a kečup s 1,5 dcl vody). Necháme zapiecť na 10 minút.
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.