Kategorie: | Uzené maso |
---|---|
Autor: | Šárka |
Doba přípravy: | do 60 minut |
Diskuse: | žádný příspěvek |
Uzené maso uvaříme a nakrájíme na čtyři nebo osm plátků.
Zelí podusíme do měkka – s ochucením nebo bez, jak je kdo zvyklý.
Nastrouhané brambory a drcený česnek smícháme s ostatními ingrediencemi a vytvoříme řídkou kaši. Na rozpálené pánvi upečeme bramboráky (nemáte-li teflonovou, bez trochy oleje se neobejdete).
Na talíře připravíme bramboráky napůl přeložené, do kterých jsme vsunuli maso a trochu zelí.
Zbylé zelí můžeme podávat jako přílohu.
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.