Objevte novou dámskou stylovou kolekci Columbia pro nespoutané průzkumnice

6.6.2024 17:30   |   Komerční články
Univerzální volnočasová dámská kolekce Columbia Boundless Explorer se vyznačuje stylovými outfity od hlavy k patě pro všechny nespoutané průzkumnice a milovnice dobrodružství v divočině.

Nespoutana Columbia

Díky pokročilým technologiím nabízí pohodlí a všestrannou ochranu od chladného deštivého rána po teplé slunečné odpoledne.

Tato kolekce Columbia je navržena speciálně pro ženy, a to do přírody, na trek nebo do města.

Sladěné od hlavy k patě

Nabízí univerzální barevně sladěné kousky oblečení jako například legíny, košile, kalhoty, šortky, trička nebo bundy z lehkých měkkých funkčních materiálů s technologiemi.

Ty poskytnou svým majitelkám např. prodyšnou voděodolnou ochranu OutDry Extreme, odvádí vlhkost od těla díky technologii Omni-Wick, chrání před sluncem nebo špínou a skvrnami.

V kolekci nechybí doplňky či stylové funkční boty.

Kolekce kombinuje zemité barvy s ženskými odstíny růžové či neutrální bílou - buď v jednobarevných kusech, s barevnými bloky nebo s barevnými potisky.

S touto funkční kolekcí značky Columbia již ženy nemusejí dělat kompromisy mezi stylem, pohodlím a funkčností.

Bunda OutDry Extreme Boundless Shell

Dámská voděodolná prodyšná bunda Columbia OutDry Extreme Boundless Shell je vyrobena ze 100% recyklovaného polyesteru.

Má bezešvou tepelně lepenou konstrukci s měkkou podšívkou pro celodenní pohodlí a příjemný pocit při dotyku s pokožkou.

Tato stylová bunda spojuje funkčnost s trendy střihem a pohodlím.

Lehké a vzdušné tričko

Univerzální tričko s krátkým rukávem Columbia Boundless Trek je lehké, vzdušné a vyrobené ze 62% z recyklovaného polyesteru s pohodlným strečem.

Technologie Columbia Omni-Wick odvádí pot od těla a zajistí díky rychlému schnutí pocit sucha a pohodlí ve městě nebo na trailové stezce.

Boty přímo pro ženu

Letošní kolekce oblečení Boundless Explorer inspirovala Columbii k vytvoření nové dámské řady oblíbené funkční obuvi Peakfreak, která zajistí pohodlí a radost z outdoorových aktivit.

Model Columbia Peakfreak Hera OutDry je výkonnou trekovou botou ve stylu tenisky, která byla navržena speciálně pro ženské chodidlo.

Tento model, který je díky technologii Columbia OutDry voděodolný a zároveň prodyšný, se dodává ve svěžích a módních barevných provedeních a lze snadno sladit s kolekcí Boundless Explorer do originálního looku.

K dispozici je v nízké nebo středně vysoké kotníkové verzi.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci