Tělové omlazující a hydratační sérum od Anna Brandejs

22.4.2024 16:00   |   Tiskové zprávy
Protože mladistvý vzhled není jen o obličeji, stvořila značka ANNA BRANDEJS Super Anti-Age Body Serum, tělové sérum, díky kterému bude vaše pokožka pružná, hydratovaná a viditelně zpevněná bez výrazných vrásek.

AB-telove serum

Stejně jako v obličejovém Super Anti-Age séru se spolehli na klinicky ověřené aktivní látky s prokazatelným anti-aging účinkem.

Tato unikátní novinka zpevní a vyhladí pokožku celého těla a dodá jí svěží, mladistvě vypnutý vzhled díky prémiovým ingrediencím, jakými je například komplex prebiotik, olej z kamélie japonské podporující produkci kolagenu, z rýže získávané ceramidy k posílení kožní bariéry a její regeneraci či skvalan a vitamin E pro maximální hydrataci a svěžest pokožky.

Ingredience působí nejen na svrchní vrstvu kůže, ale pronikají hluboko do její struktury. Pokožka zůstává dlouhodobě hydratovaná a nemá sklony ke vzniku šupinek či jemných rýh a vrásek.

Tělové sérum se aplikuje na celé tělo, nebo na místa, která vyžadují zvláštní péči, a krouživými pohyby vmasírujte do pokožky.

Můžete překrýt tělovým krémem.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci