Yage Organics opět boduje ve světové soutěži

21.3.2024 00:00   |   Tiskové zprávy
Již počtvrté v řadě získalo Yage Organics světové ocenění v soutěži The Beauty Shortlist Awards, nezávislém mezinárodní hodnocení toho nejlepšího ze světa přírodní kosmetiky.

Yage

Toto ocenění známé svou transparentností je ostře sledováno odborníky z odvětví, novináři či beauty nadšenci a spotřebiteli. Letos získalo Yage celkem pět ocenění svých skvělých produktů, mezi které patří i zlatá medaile v kategorii „Nejlepší maska – resurfacing (obnovující)“, kterou se stala nedávná novinka GLOW - exfoliační pleťová maska pro buněčnou obnovu.

Jde o silně exfoliační masku s vysokým obsahem přírodních ovocných kyselin a enzymů, které zaručí efektivní exfoliaci, hydrataci a důkladně vyčistí póry.

Kromě látek jakými jsou alfa a beta-hydroxykyseliny pro rychlejší obnovu buněk či extrakt z kůry bíle vrby s antibakteriálními účinky obsahuje Astaxanthin, který je v současnosti povážován za nejsilnější antioxidant na světě.

Je až 6000x účinnější než vitamíny C a E, zachycuje volné radikály a mimo antioxidačních účinků má také protizánětlivé vlastnosti.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci