Značka Columbia představuje KONOS novou kolekci speed hiking obuvi

25.3.2024 00:00   |   Komerční články
Renomovaná značka Columbia Sportswear, která je lídrem na poli inovací, přináší s každou sezónou revoluční technologickou novinku, která posouvá hranice pohodlí a maximálního zážitku z outdoorových aktivit a pobytu v přírodě - aktivitám těšících se stále rostoucí oblibě a umožňujícím ozdravný balanc v dnešním náročném životním tempu.

Columbia boty

Pro letošní jaro je touto novinkou kolekce „speed hiking“ obuvi Columbia KONOS, která je vybavena novou technologickou platformou OMNI-MAX kombinující jedinečnou trakci, stabilitu a tlumení pro nepřetržitý komfort chodidla a návrat energie při každém kroku i rychlý pohyb na měnícím se nerovném povrchu za sucha i mokra.

Speed hiking nebo také fast hiking je nový fenomén hýbající outdoorovým světem.

Jedná se o nový způsob turistiky v dynamickém a intenzivním tempu, který je na pomezí pěší turistiky a lehkého trialového běhu.

Přináší moderní zdravé, zábavné a zrychlené zdolávání klasických túr s celkově lehčí výbavou.

Speed hiking umožňuje prozkoumat více přírodních krás za kratší čas, chodit, přerušovaně běhat a skákat po různých terénech.

Správná výbava

Základem je však správná výbava, ve které hraje prim obuv poskytující správnou rovnováhu mezi tlumením, stabilitou a trakcí.

A přesně tyto vlastnosti a mnohé další prvky poskytují boty Columbia Konos s vrstvenou konstrukcí platformy Omni-Max.

Bezešvý svršek ze síťoviny poskytuje prodyšnost a v závislosti na modelu voděodolné technologie Columbia OutDry nebo Omni-Tech, zatímco Navic Fit Systém zaručí pohodlnou fixaci střední části chodila.

Tvarovaná mezipodešev drží patu v optimální poloze, přičemž geometrie podešve kopírující nohu v přední a zadní části chodidla poskytuje odpružení a stabilitu.

Robustní podešev nabízí výbornou trakci za mokra i za sucha. Nová technologie Columbia Omni-Max vytváří unikátní strukturu platformy - podrážky kombinující:

  • VŠESTRANNÉ ODPRUŽENÍ

Technologie platformy poskytuje adaptivní lehké řešení tlumení v mezipodešvi s citlivou responzivní pěnou, která zajišťuje vysoké tlumení nárazů, návrat energie a pohodlí.

  • ZVÝŠENOU STABILITU

Podpora střední části chodidla je zajištěna strategicky umístěnými deflexními zónami s ohybovými drážkami v přední části chodidla a na patě pak s prohýbajícími se kopulemi, které absorbují náraz a spolupracují pro snížení napětí a zátěže chodidla.

Poskytují zvýšenou flexibilitu na proměnlivých površích, ale zároveň zajišťují přirozenější pohyb chodidla.

  • ZVÝŠENOU TRAKCI

Pokročilá trakční podrážka Columbia je vyrobena ze speciálně vyvinutých směsí (Adapt Trax u verze Konos TRS a Omni-Grip u Konos XCEL) a dezénů, které zajišťují přilnavost v terénu za sucha i mokra.

Kolekci obuvi Columbia KONOS zakoupíte ve značkových prodejnách Columbia (OC Palladium - Praha 1, Letňany - Praha 9, OC Šantovka - Olomouc, OC Olympia - Brno), řetězcích Sportisimo a také v řadě dalších e-shopů jako například sportovna.cz, zoot.cz.



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci