Hledáte erotický dárek pro muže? Poradíme

7.3.2024 00:00   |   Komerční články
Je obecně známo, že muži si udržují svou hravou a objevitelskou povahu po celý život. A co by nemělo chybět v žádné výbavě? Vlastní pánská hračka.

erotika

Pokud přemýšlíme nad tím, jak udělat našemu partnerovi radost, proč nezvolit něco trochu pikantního?

Pro oživení intimního života či osamělých chvilek přináší BENU lékárny pár neotřelých tipů na erotický dárek pro muže.

Podívejme se společně na některé z nich.

Erotické hračky pro muže ušly za posledních pár let dlouhou cestu. Pryč jsou časy, kdy jedinými pomůckami na trhu byly levné a nekvalitní nafukovací panny.

Naopak v současnosti se v sortimentu skrývá pestrá nabídka produktů. Ty rozdílným způsobem cílí na různé erotogenní zóny, liší se svou funkcionalitou, ale i možnostmi využití.

Tato škála produktů zahrnuje jak ty s vibracemi, tak i varianty bez nich, nabízející různé formy stimulace anální oblasti nebo penisu.

Jaké produkty tedy vybrat?

Masturbátory

Podobně jako ženy si pořizují vibrátory, mají i muži své potřeby. Masturbátory jsou mezi pány vysoce oblíbené pro jejich schopnost simulovat pocity skutečného sexuálního styku.

Kromě toho mohou masturbátory pomoci při prodloužení vytrvalosti a zlepšení sexuálního výkonu, což může mít pozitivní vliv i na sexuální život s partnerkou.

Mohou tak být skvělým společníkem při jejich soukromých chvílích. Tyto pomůcky mají obvykle jeden až dva otvory a jsou na vnitřní straně texturované.

Jednotlivé modely se liší nejen svou formou a materiálem, ale i v typech stimulace. A to od napodobování pohlavního styku či orálního sexu až po zařízení s vibračními, rotačními či sacími efekty.

Některé masturbátory jsou pružné a přizpůsobí se různým velikostem, zatímco jiné mají pevně dané rozměry.

Vibrační kroužky

Vibrační kroužky představují další skvělou volbu pro muže, kteří chtějí zintenzivnit své prožitky.

Tyto malé, ale výkonné přístroje jsou navrženy tak, aby poskytovaly příjemné vibrace ať už jednomu nebo oběma partnerům během sexuálního styku naráz.

Vibrační kroužky nejenže zvyšují erekci a výdrž, ale také stimulují klitoris partnerky, což může vést k intenzivnějšímu a společnému orgasmu.

Nabídka vibračních kroužků zahrnuje několik variant s rozdílnou intenzitou vibrací, od velmi lehkých až po velmi silné.

K dispozici jsou různé vzory a nastavení vibrací, které umožňují uživatelům nalézt optimální model pro jejich individuální požadavky a preference.

Existují také modely s přídavnými vlastnostmi, jako je voděodolnost, možnost ovládání na dálku, nebo kompatibilita s mobilními aplikacemi, což umožňuje dodatečnou kontrolu při používání.

Při výběru této pomůcky je důležité myslet na správnou velikost penisu, aby kroužek pěkně seděl a byl pohodlný.

Anální kolíky

Pro ty, kteří mají rádi experimentování, jsou ideální volbou anální kolíky. Tato hračka může poskytnout zcela odlišné senzace a je vhodná jak pro začátečníky, tak pro ty, kdo mají s anální stimulací již zkušenosti.

Pomáhají rozšiřovat anální svaly pro bezpečnější a příjemnější anální sex. Navíc mohou být používány během masturbace nebo pohlavního styku pro zvýšení intenzity orgasmu.

Tyto pomůcky mají obvykle tvar kužele, který se směrem dolů zužuje, což ulehčuje jejich používání. Často mají širokou základnu či rukojeť pro bezpečnost a snadné vyjmutí.

Některé mají vibrační funkce pro další rozmanitost pocitů. Nejoblíbenějšími materiály jsou sklo a kov, které jsou ceněny pro jejich hladký povrch a možnost hraní si s teplotou.

Anální kuličky

A konečně, muži, kteří jsou otevřeni zkoumání a zintenzivnění svého orgasmu, ocení anální kuličky. Tyto kuličky, sestávající z řady propojených kuliček, poskytují různorodou stimulaci v závislosti na počtu a velikosti.

Některé jsou navrženy k masáži a stimulaci mužského G-bodu, známého také jako prostata. Stimulace tohoto bodu může vést k intenzivnějším a dlouhotrvajícím orgasmům, což přináší zcela novou úroveň sexuálního uspokojení.

Erotické pomůcky nejsou jen o zábavě. Při jejich pořizování není důvod k hanbě, neboť masturbace je zdravou součástí sexuality.

Navíc mají kromě toho i skutečné zdravotní benefity. Představují skvělý způsob, jak prozkoumat a zlepšit osobní sexuální zdraví, uvolnit či snižovat stres a zlepšovat kvalitu spánku.

Navíc stimulují prokrvení intimních oblastí, což může být prospěšné pro sexuální funkce a celkovou pohodu.

Zdroj obrázku: stock.adobe.com

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci