DIVA by IVA Unikátní kolekce navržená s Ivou Kubelkovou

16.1.2024 12:00   |   Tiskové zprávy
Dlouholetou ambasadorkou největšího českého online prodejce spodního prádla, společnosti Astratex, je moderátorka a modelka Iva Kubelková.

DIVA by IVa

S nápadem na vlastní kolekci přišla před více než rokem a od té chvíle s Markétou Pášovou, vedoucí týmu privátní značky Astratex, pracovaly na jejím vývoji.

A tak spatřila světlo světa nová, unikátní kolekce spodního prádla DIVA by IVA.

Od nápadu k realizaci

„Jsem neustále v pohybu, a hlavně střídám oblečení. Proto potřebuji prádlo, které bude vyhovovat mému tempu a zajistí mi pohodlí i sebevědomí během celého dne,“ zazněl prvotní požadavek z úst Ivy.

Když se zrodila finální verze bandeau střihu, bylo potřeba vybrat vhodnou látku. Ta musela splňovat mnoho parametrů.

Důraz byl kladen především na kvalitu vybrané látky, její pružnost, ale i pevnost. Zároveň s tím se začaly řešit kostice, ty musí být z dostatečně pevného, ale zároveň částečně pružného materiálu.

Musí dobře pasovat do navrhovaného střihu a stěžejní je jejich tvar, aby dodávaly správnou oporu.

"Poptávali jsme je s kolegy u různých dodavatelů mnoho měsíců. Ale když už něco vyvíjíte, nechcete dělat kompromisy. Proto jsme nakonec nechali vyrobit zcela unikátní kostice přímo na zakázku,“ říká k trnité cestě při vývoji Markéta Pášová, vedoucí týmu privátní značky Astratex.

Žádná jiná nezvládne to, co ona

DIVA by IVA je kolekce spodního prádla, která aspiruje na must-have komplet pro každou vytíženou ženu.

Nepatří sice k nejvýraznějším, co se designu týká, ale sny o pohodlí a spolehlivosti splní na výbornou.

„Samozřejmě se mi líbí krajkové prádlo a ráda si obléknu výrazný model, ale ruku na srdce, v běžném denním režimu nejvíce využiji jednoduché hladké prádlo,“ říká ke kolekci Iva Kubelková.

DIVA by IVA je vybavena silikonovými proužky, které obepínají celý hrudník nahoře i dole, takže drží, drží a drží.

Díky kvalitní pevné a zároveň pružné látce a propracovanému bandeau střihu dokonale splyne s křivkami těla a vytvoří krásný dekolt.

Dalším benefitem jsou unikátní kostice vyrobené na míru, které perfektně podrží i velká prsa.

Odepínací, variabilně nastavitelná ramínka pak už uzavírají sen o dokonalé symbióze prádla s vaším každodenním rytmem.

DIVA by IVA kolekce

„Jakmile jsme s Markétou odladily střih podprsenky a ozkoušely, že splňuje naše představy, věděla jsem, že chci i další kousky, které budou mít stejné benefity,“ přiznává s jiskrami v očích Iva.

A nebyl by to Astratex, aby nadšení s Ivou nesdílel.

Společně s Markétou Pášovou ihned po doladění detailů u podprsenky dokončily i návrh dvou typů kalhotek a začaly tvořit dva další produkty – top a body.

„Přímá spolupráce s Ivou byla hodně obohacující. Přinesla nový pohled na věc a zajímavé podněty i nápady“ dodává ke spolupráci Markéta Pášová.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci