Vánoční káva jako z pohádky

14.12.2023 00:00   |   Tiskové zprávy
Vánoce na nás pomalu začínají vykukovat zpoza každého rohu. Abyste nebyli unavení dřív, než opravdu začnou, užijte si trochu kavárenské pohody. Představte si, že pijete Perníkové caffe latte, které je jako perníková chaloupka, kterou jste snědli jako dítě.

Vanoce Costa

Nebo si dáte Toffee caffè latte, které je jako karamelový bonbónek, který jste dostávali od babičky. A k tomu si můžete dát profiterolkový dort, který je jako malý sněhulák, co jste stavěli, když byl ještě sníh.

To zní dobře, že? Tak nečekejte a běžte do Costa Coffee, kde vás čekají vánoční chutě, které vám vykouzlí úsměv na tváři. 

Perníkové caffè latte – zážitek jako z pohádky

Kdopak nám to tu loupe perníček? Ale to nic, to je jen pan Perníček! Už vás vyhlíží ze šlehačkového komína. Řeč je o Perníkovém caffè latte s malým perníčkem zapíchnutým ve šlehačce, které se po roce opět vrací.

Chuť kvalitní kávy Mocha Italia, našlehané mléko a koření jako skořice, hřebíček a badyán v perníkovém sirupu vás přenesou do pohádkového světa, kde vládne klid a pohoda.

Uprostřed tohoto zážitku si uvědomíte, že toto je přesně to, co jste hledali – zimní chuťové potěšení, který vás příjemně naladí a zahřeje.

Přijďte ochutnat do kaváren Costa Coffee dřív, než zazvoní zvonec této voňavé kávě, máte na to čas do začátku ledna.

Zimní novinka z Británie

Toffee caffè latte je zimní novinka kaváren Costa Coffee, která překvapí svou chutí. Toffee není jen obyčejný karamel, ale má v sobě něco navíc.

Je to bohatá směs máslového a smetanového aroma, které se dokonale snoubí s kávou. Toffee caffè latte je inspirováno tradičním britským dezertem, který se nazývá sticky toffee pudding.

Je to sladký koláč s datlemi, který se podává s teplou toffee omáčkou. Toffee caffè latte vám nabídne stejnou lahodnou kombinaci, jen v tekuté podobě.

Kávový nápoj se podává se šlehačkou a toffee omáčkou. Je to ideální nápoj pro ty, kteří mají rádi sladké a bohaté chutě.

Vánoční dortík, který přinese sněhovou radost

Profiterolky jsou sladké kuličky z odpalovaného těsta, které mají uvnitř šlehačkovo-vanilkový krém. Když je dáte do pusy, tak se vám rozplynou jako sníh.

A protože je sníh na Vánoce vzácný, tento dort vám ho připomene. Vánoční dort je složený z tenkých plátků těsta, mezi kterými je třešňové pyré.

Profiterolky leží ukryté ve vrstvě šlehačky nahoře, jsou potažené čokoládou a posypané plátky mandlí.

Je to takový malý vánoční dáreček od Costa Coffee pro všechny, kdo mají rádi sladkosti.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci