Columbia představuje speciální limitovanou kolekci Star Wars™ Skywalker Pilot Collection

1.12.2023 00:00   |   Komerční články
Značka Columbia Sportswear uvádí ve spolupráci s Lucasfilm na trh speciální kolekci inspirovanou ikonickým leteckým oblekem Luka Skywalkera ze ságy Star Wars.

Star Wars

Jedná se o doposud největší limitovanou unisexovou kolekci Columbia Star Wars a zahrnuje fanoušky oblíbené detaily ikonického oranžového leteckého obleku, přičemž spojuje funkčn. í vlastnosti, technologie a styl.

Spolupráce

Tým designerů Colubia spolu s týmem Lucasfilmu důkladně prozkoumali vrámci příprav kolekce původní filmové kostýmy, aby byly do návrhů začleněny jejich autentické detaily jako např. zateplená vycpaná konstrukce límce, precizní sklady na rukávech a fanoušky oblíbená velikonoční vajíčka, včetně schémat vozidel/prostředků a původní grafiky.

Tyto prvnky dělají kolekci nezapomenutelnou a jedinečnou.

„Tato spolupráce a kolekce vyvažují design Star Wars s výkonem a odolností, kterými je Columbia známá,“ říká Matt Merriman, viceprezident pro rozvoj značky a partnerství společnosti Columbia Sportswear.

„Nejedná se o repliky kostýmů. Náš produktový tým se inspiroval ikonickou leteckou kombinézou Luka Skywalkera a vytvořil ucelenou a plně vybavenou lyžařskou kolekci postavenou tak, aby odolala přírodním živlům.

Právě tanto mix je podle nás zajímavý. Jednotlivé styly jsou stejně funkční jako krásné,“ dodává Matt.

Klíčové styly kolekce jsou vybaveny “zlatým standartem tepla” v podobě termoreflexní technologie Columbia Omni Heat Infinity, aby fanoušci zvládli silné elemty zimy.

Devítidílná kolekce

V kolekci najdete speciální lyžařská kombinéza Skywalker Pilot, lyžařskou bundu Skywalker Pilot, lyžařské brýle Skywalker Pilot, lehkou ale zateplenou bundu Skywalker Pilot a mikina Skywalker Pilot s kapucí pro každodenní dobrodružství.

Dále kolekce obsahuje trička s dlouhým rukávem Skywalker Pilot a Skywalker Pilot trička s krátkým rukávem.

Součástí kolekce je i ledvinka a kšiltovka s detaily Star Wars.

Unisexová kolekce Columbia Star Wars Skywalker Pilot Collection je v prodeji od 1. prosince 2023 na columbia.com/StarWars nebo evropských eshopech columbiasportswear.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci