Smyslností zakletá... v čase plném fantazie a snění

20.11.2023 13:00   |   Tiskové zprávy
Co je důležité, je očím neviditelné... napsal kdysi Antoine de Saint-Exupéry. Ano - a platí to i pro prádlo. Není na první pohled viditelné, ale je důležité a může nám udělat velmi dobrou službu.

Triola listopad

Nezapomeňte o svátcích na sebe, dopřejte si slastný pocit soukromé tiché radosti a odměňte se intimním dárkem – krajkovou soupravou prádla z vánoční nadílky TRIOLA.

Budete šťastná a vašeho partnera okouzlíte svou smyslností.

Dar pro vás i jeho smysly

Krajkové prádlo musí být WOW! Proto zaujmou luxusní krajky a lesklé žakáry, hluboké výstřihy a sexy brazilky. Své místo tu však najde i současný módní trend - vyšší kalhotky.

Letošní vánoční sezóně vládnou syté, přírodní barvy - smaragdová, petrolejová, modrá a oblíbená černá.

„Naše prádlo je zhotoveno z prvotřídních patentovaných materiálů a krajka je opravdu fantastická,“ popisuje vánoční nabídku zkušená návrhářka prádla, Dana Čermáková.

Krajky i střihy byly vybírány ideálně pro období Vánoc - tedy pro čas plný fantazie, snění, luxusu, svádění i vášně.

Co je to krása

„Štíhlost se dnes přeceňuje, daleko důležitější pro krásu postavy je její souměrnost a pružnost,“ tvrdí lifestylová specialistka Lýdie Malchárková.

„A Triola je známá tím, že výborně obléká ženy štíhlé i ty s plnou siluetou,“ dodává.

Její vánoční kolekce nabízí opravdu velký výběr – celkem 10 velikostí košů - od velikosti poprsí B do K. A k tomu dohromady devět velikostí obvodů - s obvodem pod prsy od 65 cm do 105 cm.

Bez problému si u české značky, která zná velmi detailně své zákaznice, vyberou ženy útlé i ty korpulentní s širším obvodem hrudníku.

„Je to přesný odraz dnešní populace, ženy za poslední dvě desetiletí vyrostly do krásy. A nezapomeňte, že dobře střižená podprsenka je jako architekt, který opraví a vyladí celou vaši postavu,“ tvrdí Malchárková.

Co vám vylepší postavu

Nejdůležitější je však výběr správného střihu podprsenky (i kalhotek), aby vaší postavě dodala souměrnost a ideální proporce.

"Aby pozvedla prsa do ideální výšky 6/8 vaší postavy, zformovala krásný dekolt a prsa chovala jako v bavlnce,“ radí profesionální stylistka prádla Žaneta Ilutanová.

Triola za dobu, co šije prádlo českým ženám, vytvořila skoro tucet speciálních střihů pro menší, střední a opravdu velká prsa.

Ďábel se skrývá v detailech

Vánoční kolekce z Trioly nabízí podprsenky s oblíbenými vyztuženými koši (Arkana, Rowena, Vixen), s nevyztuženými (Sibyla) i polovyztuženými koši (Zephyra).

S koši hladkými i krajkovými, s ramínky strečovými, obtaženými i zdobenými krajkovou aplikací.

Kalhotky tu najdete v klasickém střihu nebo v sexy střihu brazilky. Určitě vás u nich zaujme krajkový přední nebo zadní díl či efektní krajkové klínky a vsadky.

Stačí si jen vybrat, potěšit sebe a mile překvapit okolí svou krásnou souměrnou siluetou.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci