Privátní značka Vocílka od BILLY dostává modernější vzhled i obaly

21.10.2023 00:00   |   Tiskové zprávy
Kvalita a lokální původ jsou aspekty, které české zákazníky při výběru masa a masných výrobků zajímají čím dál více. BILLA na tento fakt klade důraz dlouhodobě, proto v roce 2011 uvedla na trh značku Vocílka.

Vocilka

Ta je garantem ryze českého původu od chovu, výkrmu, porážky a zpracování. Vocílka se nyní představuje v novém designu, ve zcela transparentních a plně recyklovatelných obalech.

Tváří značky Vocílka zůstává známý šéfkuchař, porotce populární soutěže MasterChef a majitel restaurace U Matěje Jan Punčochář.

Pod privátní značkou Vocílka, která je k dostání pouze v prodejnách BILLA, najdou zákazníci masné výrobky vysoké kvality a se 100% garancí českého původu.

Každý kus kuřecího, vepřového i hovězího masa a uzenin má doložitelný certifikát o původu, chovu, výkrmu i způsobu zpracování nebo výroby.

Spotřebitel si tak může být jistý, že maso od Vocílky pochází opravdu z Česka a že není dovážené ze zahraničí.

Vysokou kvalitou si mohou být zákazníci jisti i díky tomu, jak řetězec BILLA dohlíží na dodržování svých nároků na dodavatele přímo ve zpracovatelských závodech.

Vocílka v novém kabátu

Privátní značka Vocílka nyní prochází proměnou. Zákazníci ji už brzy spatří v prodejnách v nové, modernější podobě.

Mohou se těšit na snadněji čitelné obaly, které jim poskytnou všechny důležité informace o výrobku na jednom místě.

V průhledných, plně recyklovatelných obalech navíc vynikne kvalita dokonale opracovaného českého masa.

Maso  je dodáváno do prodejen plně opracované. Zákazník ho tak nemusí porcovat či očišťovat. Pouze ho položí na pánev nebo dá do trouby a může začít ihned vařit.

Na obalech spotřebitelé také najdou QR kódy, díky kterým zjistí informace nejen o původu masa.

S novou podobou značky Vocílka se budou zákazníci v prodejnách BILLA setkávat postupně. Od léta už mají nový vzhled kuřecí prsní řízky a vepřový a hovězí steak z pečeně.

Do konce roku pak nové obaly budou mít všechny masné výrobky.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci