Aromaterapie pomáhá ženám

12.10.2023 00:00   |   Tiskové zprávy
Aromaterapie ženám aneb jak dvě unikátní směsi éterických olejů mění prožívání PMS a menopauzy. Česká značka přírodní aromaterapeutické kosmetiky Nobilis Tilia přichází tento podzim se dvěma jedinečnými směsmi éterických olejů, které nemají na trhu obdoby.

Nobilis aroma

Na rozdíl od mnoha jiných dostupných směsí, které slouží především pro navození příjemné atmosféry, se odborní aromaterapeuti zaměřili na směsi skutečně terapeutické.

Tedy takové, které pomáhají ženám komplexně na fyzické a psychické úrovni.

Až u 90 % žen v plodném věku se objevují příznaky PMS, premenstruačního syndromu, jako jsou bolesti zad, podbřišku, hlavy, celková podrážděnost, nespavost, úbytek energie.

Vhodnou úlevou je aromaterapie, která se umí postarat o všechny roviny ženského těla.

Už pouhá inhalace olejů získaných z bylin, jako je levandule, heřmánek nebo bergamot, obsažených v nové unikátní Směsi éterických olejů Úleva při PMS pomáhá ženám na psychické rovině s náladovostí, úzkostí, s poruchami spánku i s únavou.

Vybrané byliny, jako je šalvěj muškátová, jalovec nebo majoránka, zase na fyzické rovině ulevují od bolesti podbřišku, křečí, otoků, bolesti hlavy i nevolnosti.

Až u 70 % žen v menopauze se objevují příznaky, které nejsou jen o návalech horka nebo nočním pocení.

Úbytek hormonů estrogenu a progesteronu stojí za celou řadou fyzických i psychických změn. Pomocnou ruku zde podává také aromaterapie.

Pečlivě vybrané byliny ve směsi éterických olejů Opora při menopauze pomohou ženě najít cestu zpátky k sobě, objevit nové životní možnosti a udržet si dobrou náladu.

Éterické oleje, jako je geranium, růže, šalvěj muškátová nebo fenykl, napomáhají s regulací hormonu estrogenu.

Na fyzické rovině ulevují éterické oleje při návalech a nočním pocení, očišťují krev. Oleje z cypřiše, citronu a smrku zase vnitřně ochlazují a zklidňují při všedních situacích.

Nedílnou součástí, jak se vyrovnat se změnami nebo překážkami při menopauze nebo i PMS, je možnost sdílení. Sdílet svůj příběh a navzájem si pomoci.

Ideální jsou pro to ženské skupiny či sezení, kde lze využít další terapeutickou novinku od Nobilis Tilia – karty éterických olejů Vůně v obraze II.

Jsou vhodné jak pro osobní chvíle, tak pro profesionální terapeutickou praxi.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci