Nová kolekce kožené obuvy a kabelek od CCC přináší styl a kvalitu

2.10.2023 15:30   |   Tiskové zprávy
Je nejvyšší čas zamyslet se nad svým podzimním šatníkem a vyrazit na nákupy. V nadcházející sezóně vsaďte na koženou obuv a doplňky, které potěší svou kvalitou a skvěle doplní váš styling.

ccc

V nejnovější kolekci CCC najdete nadčasové modely za atraktivní ceny!

V přechodném období byste se měli spolehnout na pevné základy šatníku. K nim bezpochyby patří kožené boty Lasocki.

Tmavě hnědé mokasíny ladí téměř ke všemu. Potěší v kombinaci se světlým oblekem a kobaltově modrými ponožkami, stejně jako ve spojení s džíny a bílou košilí.

Třešničkou na dortu bude samozřejmě kabelka, do které uložíte vše potřebné. Velká, malá, ve světlejším nebo tmavším odstínu – značka Lasocki má opravdu bohatou nabídku.

Neméně zajímavé jsou i modely značky Gino Rossi. Kombinaci, která si okamžitě získá vaši pozornost, tvoří shopperka v sytě černé barvě a boty s širokým svrškem na malém podpatku.

Toto dokonalé duo skvěle vynikne spolu s oblečením ve výrazných barvách.

Pro ty, kteří dávají přednost menším kabelkám a plochým botám, máme dobrou zprávu – nová kolekce Gino Rossi obsahuje spoustu různých modelů tohoto typu.

Povinnou výbavou pro chladnější dny jsou bezpochyby vysoké boty.

Sahají až nad kolena a zaujmou nonšalantními, plastickými záhyby. Favoritem nadcházející sezóny je model Badura z kůže v medově hnědém odstínu.

Kdybyste si tento podzim měli vybrat jen jediné nové boty, určitě sáhněte právě po nich.

Hodit se budou také klasické černé kozačky se špičatou špičkou nebo šněrovací polobotky s vysokou podrážkou, které skvěle ladí s koženými kabelkami.

Vybrat si můžete z elegantních modelů, které potěší tvarem a překvapí detaily, i ležérní ch designů.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci