Značka LABEL.M představuje novou produktovou řadu

28.9.2023 17:00   |   Tiskové zprávy
Více než 50 produktů vlasové péče a stylingu přichází v ještě individualizovanější, účinnější a udržitelnější podobě. Nová řada se představila na velké kadeřnické show TONI&GUY v Praze.

Labelm

Značka s více než šedesátiletými kořeny a oficiální partner londýnského Fashion Weeku uvádí novou a vylepšenou produktovou řadu, která posunuje vysoký standard vlasové péče i stylingu ještě dál.

Počínaje biokompatibilními recepturami Cleanse & Condition a konče supervýkonným stylingem LABEL.M poskytuje to nejlepší z módy, udržitelnosti i účinnosti použitých ingrediencí.

Díky globálnímu působení značky jsou všechny produkty testovány na mnoha trzích po celém světě. Zároveň jsou genderově neutrální a vhodné pro všechny věkové kategorie.

Nová řada produktů LABEL.M se v Česku poprvé představila na velkolepé kadeřnické show, která přinesla do Prahy kousek světoznámé londýnské „Mainstage”.

Mezinárodní umělecký tým TONI&GUY  předvedl svou kreativu i atmosféru londýnského týdne módy v prostorách Pražské křižovatky v kostele sv. Anny, kterou uspořádala společnost Italy Style Linea, jež je distributorem značky LABEL.M pro Česko a Slovensko.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci