Mlsejte a tvořte se zábavnou halloweenskou edicí Kinder

18.9.2023 00:00   |   Tiskové zprávy
Prožijte Halloween plný zábavy s limitovanou edicí Kinder! Podzimní strašidelný svátek přináší skvělou příležitost překvapit svou drobotinu halloweenskými dobrůtkami z jemné mléčné čokolády, a nejen to.

Kinder

Díky Kinder můžete letos spojit mlsání a tvoření a strávit se svými malými strašidýlky veselé chvíle při vyrábění halloweenských dekorací z výrobků této oblíbené značky.

Ve speciálním halloweenském stojanu Kinder na vás letos na podzim čekají třeba nové čokoládové figurky včetně přátelského upíra, usměvavé dýně, sovy nebo rozverné čarodějnice.

Plnou hrst radosti můžete doma rozdat i s plněnými Kinder Mini Friends z mléčné čokolády s halloweenskou dýní na obalu nebo s Kinder Schoko-Bons s měkkým krémovým srdcem s křupavými lískovými oříšky pod vrstvou čokolády Kinder.

Halloween je také milou příležitostí strávit se svou rodinou veselé chvíle a dát si spolu nejen něco dobrého na zub, ale také společně tvořit a popustit uzdu kreativitě.

S Kinder to navíc bude opravdu originální! Na webu kinder.cz najdete ke stažení šablony, podle kterých si vyrobíte vlastní neodolatelná strašidla a halloweenské dekorace z čokoládových specialit Kinder.

Pokud chcete svým malým strašidýlkům připravit milé halloweenské překvapení, zpestřete jim podzimní mlsání čokoládovým vajíčkem Kinder Surprise nebo balením čtyř lahodných čokoládových tyčinek Kinder Chocolate.

Nezapomeňte ani na starší děti – všem bez ohledu na věk vždy udělají radost křupavé tyčinky Kinder Bueno s nezapomenutelnou chutí.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci