Nová generace univerzální turistické obuvi pro nadšence aktivního životního stylu

28.9.2023 00:00   |   Komerční články
Značka Columbia představuje universální turistickou obuv Facet™ 75 Alpha Outdry™, která je nepromokavá a lehká. Kombinuje módní design s pokrokovými technologiemi a díky tomu je ideální turistickou botou do jakéhokoliv terénu a počasí. Je nejnovějším přírůstkem v podzimní kolekci obuvi značky Columbia Sportswear.

Boty Columbia

Řada Columbia Facet™, známá již z předchozích sezón, je oceňována pro svou lehkost, pohodlí a atraktivní vzhled ve stylu tenisek.

Tento nový model se vyznačuje voděodolnou a prodyšnou konstrukcí OutDry™, má tak bezkonkurenční odolnost proti povětrnostním vlivům a vodě.

Odpružená mezipodešev a podrážka zajišťuje vynikající přilnavost za všech podmínek.

Díky těmto technickým řešením zaručuje celodenní turistické pohodlí.

Nový inovovaný model Columbia Facet™ 75 Alpha Outdry™ navazuje na dědictví Facet a zároveň přináší četná konstrukční vylepšení i funkčnost.

Pokročilý design podešve z vás udělá kamzíka

Model Columbia Facet™ 75 Alpha Outdry™ má speciální podrážku ADAPT TRAX™ s vynikající trakcí za mokra i sucha.

Ta kombinuje patentovanou směs podešve se speciálně navrženým vzorem 5mm vysokých výstupků, díky kterým poskytuje bota výjimečnou přilnavost a stabilitu na měnícím se nerovném povrchu při toulkách přírodou i městem.

Nejlepší mezipodešev ve své třídě zajistí dlouhotrvající výkon

Inovovaná mezipodešev TechLite Plush™ nabízí nejvyšší úroveň odpružení značky Columbia.

Má výrazný design s citlivou, ultralehkou pěnu, která poskytuje maximální odpružení a vysokou návratnost energie, která je do kroku vložena.

Zvýšená konstrukce mezipodešve pak umožňuje chodidlu plynulý a stabilní přechod od paty k palci, což zajišťuje pohodlí i ve velmi obtížném terénu.

Tento design nabízí rychlejší a bezpečnější krok.

Inovativní svršek nepromoká a dýchá

Odolný bezešvý zcela voděodolný svršek Facet™ 75 Alpha Outdry™ s fixuje střední část chodidla a poskytuje ochranu a kontrolu kroku, aniž by přidával objem.

Technologie Columbia NAVIC FIT SYSTEM™ a Heel Clip poskytují výjimečnou stabilitu chodidla v jakémkoli terénu.

Pro snadné nazouvání a maximální pohodlí má model také 3D tištěný síťovaný límec podobný ponožkám.

Nazouvání je snadné a rychlé i díky tomu, že místo klasických tkaniček je použita stahovací šňůrka, kterou stačí po nazutí boty zatáhnout.

Nová bota Columbia Facet™ 75 Alpha Outdry™ byl navržena s ohledem na potřeby dnešních outdoorových fanoušků. Kombinuje módu s funkčností, představuje inovativní technologie a výjimečný výkon, čímž nově definuje turistickou obuv.

K dispozici jsou pánské i dámské v několika barevných variantách ve značkových prodejnách Columbia a v řadě e-shopů jako například sportvision.cz, zoot.cz.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci