Pumpkin Spice Latte je zpět!

10.9.2023 00:00   |   Tiskové zprávy
Ikonické Pumpkin Spice Latte se opět vrací do kaváren Starbucks®. Jeden z nejoblíbenějších nápojů, který je fenoménem po celém světě, bude kralovat letošnímu podzimu, a to i v ledových variantách Iced Pumpkin Cream Latte a Pumpkin Spice Frappuccino® Blended Beverage.

Starbucks pumpkin

V nabídce nebudou chybět ani veganské verze.

Ikonický nápoj, který je kombinací espressa, sirupu s příchutí dýňového koláče a napěněného mléka ozdobeného šlehačkou a kořeněným dýňovým posypem, přichází i letos do nabídky kaváren Starbucks®.

Očekávané Pumpkin Spice Latte jistě okoření začátek vašeho podzimu!

Vychutnat si jej budete moci nejen v tradiční horké verzi pro zahřátí, ale také v ledové variantě jako Iced Pumpkin Cream Latte v kombinaci s kávou Blonde® Espresso Roast či Pumpkin Spice Frappuccino®.

I letos si navíc své oblíbené Pumpkin Spice Latte a Pumpkin Spice Frappuccino® budete moci na přání a bez příplatku vychutnat ve zcela veganské podobě v kombinaci s několika druhy mléčných alternativ.

Nechte si během tohoto podzimu své Pumpkin Spice Latte připravit do vlastního znovupoužitelného šálku, tumbleru nebo cold-cupu, a nejen že ochráníte přírodu, ale navíc získáte slevu 10 korun.

Zrodila se hvězda a slaví 20 let

A třešnička na závěr? Ikonické Pumpkin Spice Latte letos slaví 20 let od prvního uvedení v Americe.

V průběhu let se stalo nezaměnitelným symbolem podzimu a důvodem, proč se na toto voňavé a romantické období těšit.

Takže, milé dýňové latté, všechno nejlepší!

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci