Svět zvířat Natoons se vrací v nové edici Kinder Surprise

5.8.2023 00:00   |   Tiskové zprávy
Všichni milovníci čokoládového překvapení Kinder Surprise zbystřete. Letos se znovu můžete těšit nejen na lahodnou mléčnou čokoládu, ale také na zbrusu novou kolekci oblíbených zvířecích postaviček Natoons.

Kinder

Najdete v ní figurky zvířat z různých koutů světa a můžete tak snadno se svými nejmenšími prozkoumat prostředí, ve kterém tito krásní tvorové žijí.

Navíc díky bezplatné aplikaci Applaydu můžete své postavičce jednoduše vdechnout život a zažít s ní spousty dalších dobrodružství.

V Kinder Surprise na vás čeká celkem 16 zvířecích postaviček. Těšit se můžete například na mírumilovnou pandu, neohroženou pumu, inteligentního slona, vychytralou opici nebo třeba na roztomilého oslíka.

Každá figurka z edice Natoons je naprosto jedinečná. Díky pečlivému zpracování, realistickým detailům a pohybům těla všechna zvířátka obohacují hru dětí, a ještě více rozvíjejí jejich fantazii.

U figurky to však nekončí. Každé zvířátko můžete nechat ožít v bezplatné zábavně-naučné aplikaci Applaydu, která je určená nejen pro děti od 4 do 9 let ale i pro celou rodinu.

Kromě naučných her, zábavných příběhů a nespočtu chytrých aktivit se také dozvíte vše potřebné o vaší figurce – například v jakém prostředí žije, co jí nebo jaký zvuk vydává.

K tomu vám postačí naskenovat QR kód z letáčku uloženého uvnitř čokoládového vajíčka Kinder.

Nová edice Kinder Surprise Natoons je dostupná od srpna do konce listopadu a je podpořena TV spotem, aktivitami v místě prodeje a také kampaní na sociálních sítích.

Nechte vaše děti objevovat oblíbená zvířátka a jejich přirozená prostředí s Kinder Surprise a Applaydu.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci