Při letním cestování už vás hlad nezaskočí

9.7.2023 00:00   |   Tiskové zprávy
Prázdniny, čas vyjet s celou rodinou za krásami naší vlasti i zahraničí. Cestování se ale může proměnit ve značně nepříjemnou epizodu, pokud vás zaskočí kolony nebo nejrůznější průtahy a objížďky.

Nupreme

Ratolesti začnou hlady protestovat a vás znervózní nízká hladina krevního cukru. To není za volantem ani na výšlapu zrovna nejlepší situace. A že může být dokonce pěkně třaskavá! Vyplatí se nic nenechat náhodě.

Do batohu nebo vozidla si přibalte dobroty, které zaberou minimum místa, zasytí a dodají důležité živiny. Hledejte takové, které nabídnou kvalitní složení, vysoký obsah vlákniny či bílkovin.

Právě tyto dvě složky zajistí žádoucí sytící efekt. Myslíte si, že takový snack nemůže chutnat dobře? Ale kdepak!

Značka Nupreme ví, jak se postarat o požitek z mlsání, a přitom dodat látky, které tělo ocení. To je základ Supersnacks.

Ovesná tyčinka s oříšky a karamelem je hrdinkou pro všechny z vás, které trápí právě nedostatečný příjem potravin bohatých na tuto složku potravy.

Na jedinou porci totiž připadá víc než 11 gramů kvalitní vlákniny z kořene čekanky a ovesných vloček. To je celá třetina denního příjmu a k tomu ještě bez lepku!

Stýská se vám spíše po bílkovinách? Pak vám radost udělají proteinové tyčinky s kolagenem.

V jedné porci si během cestování dopřejete 18 gramů bílkovin, přičemž z toho je 6 gramů luxusních kolagenních peptidů, které jsou ihned připravené udělat tělu službu tam, kde to nejvíc potřebuje.

Vše v lahodném kabátku s příchutí kokosu s karamelem nebo slaného karamelu.

Nadílka bílkovin v lahodné čokoládě z výběrového kakaa vaše chuťové pohárky potěší v podobě Beauty Bons, opět s vydatnou dávkou kolagenních peptidů.

To, aby se vám během cest nedělaly zbytečně vrásky na čele, ať už čelíte čemukoli. A ani tady vás ve složení nebude čekat žádný lepek.

Toužíte po energii z kávy, ale tu dobrou aby člověk pohledal? I to Nupreme umí vyřešit: Energy Bons.

Každé balení se pyšní 7 gramy zrnek vynikající kávy v lahodné čokoládě. Dohromady tak jeden sáček těchto pralinek vydá za jeden až dva šálky poctivého espressa.

Ale na dobití energie je tu ještě další tahák! Znáte kombuchu? Je to doslova živý, fermentovaný nápoj plný chuti, který jemně perlí na jazyku, osvěží a rozproudí vitalitu.

Vedle toho si nezapomeňte zabalit také dostatečné množství tekutin, nejlépe čisté vody.

A na cesty budete dokonale připraveni, protože vás hlad ani únava jen tak nezaskočí!

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci