Hloubková hydratace díky inovované řadě Hydra Végétal

8.6.2023 00:00   |   Tiskové zprávy
Konečně se můžeme těšit z teplého počasí a sluníčka. To s sebou ale přináší také zvýšenou pozornost, kterou musíme upřít k péči o naši pleť, pokud ji chceme zachovat mladistvou a zářivou.

Yves Roche-hydratace

Samozřejmostí by měla být ochrana před slunečním zářením v podobě péče nebo dekorativní kosmetiky s přiměřeně vysokým ochranným faktorem.
Kromě toho je ale stejně důležitá také dostatečná péče po slunění a hloubková hydratace.

Právě s hydratací Vám pomůže naše expertní péče Hydra Végétal od Yves Rocher, která dostala nové svěží obaly a v rámci které přinášíme i dvě novinky.

Tou první je inovované Hydratační sérum na den a noc. Obsahuje hned dvě kyseliny hyaluronové – vysokomolekulární a nízkomolekulární, které spolu s aloe vera a dalšími složkami přírodního původu zajistí dlouhodobou a hloubkovou hydrataci.

Jeho textura připomíná sorbet, na pleti krásně taje a ihned se vstřebává.

Druhou novinkou je nové balení Hydratačního gelu na den a noc, který je nyní k dostání nejen v klasickém skleněném kelímku, ale také v tubě z recyklovatelného a recyklovaného plastu, která je ideální třeba na cestování, nebo ji můžete mít kdekoli s sebou a dopřát tak své pleti dávku hydrataci kdykoli.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci