Dopřejte štědrovečerní večeři těm, kdo si ji nemohou dovolit

5.12.2022 00:00   |   Tiskové zprávy
Vánoce jsou svátky klidu, míru, splněných přání, ale i dobrých skutků. Jestli i vy ve vánočním čase cítíte touhu někomu zajistit alespoň o něco hezčí život, najděte alespoň malý způsob, jak někomu pomoct.

Doprejte Stedrovecerni veceri

Můžete si vybrat jakoukoli dobročinnou organizaci a té poslat vánoční finanční dar.

Můžete nakoupit dárky do dětského domova. Nakoupit Nocleženku, díky níž člověk bez domova nebude muset trávit noci venku.

Přivézt jídlo do psího útulku. Anebo zajistit štědrovečerní večeři těm, kteří si ji jinak nemohou finančně dovolit, nebo nemají možnost užít si ji se svými blízkými.

Přesně taková štědrovečerní večeře každoročně probíhá v prostorách obchodního centra Westfield Chodov, kde ji vždy 24. prosince organizuje eventová agentura Fuel s pomocí dobrovolníků ze správy centra, nájemců, různých organizací i známých osobností.

„V centru Westfield Chodov se odehraje nefalšovaný Štědrý večer se vším všudy. Cílem je vytvořit jeho neopakovatelnou atmosféru pro maminky samoživitelky, lidi s handicapem, lidi bez domova, seniory z domova důchodců nebo osamělé děti. Zkrátka pro všechny, kteří by si ho jinak nemohli dopřát," říká Jiří Pokorný, majitel agentury Fuel.

Důležité je vědět, že na akci je potřeba se předem přihlásit, přičemž registrovat se mohou sami zájemci, anebo je můžete přihlásit přímo vy, pokud máte ve svém okolí někoho, kdo by jinak trávil Vánoce sám a z účasti by mohl mít radost.

Registrace na stránkách stedryvecernachodove.cz/stantese-hostem/ je navíc bezplatná, a tak vás tento dobrý skutek dokonce ani nic nestojí.

Celá akce začíná na Štědrý den v 15 hodin poté, co se centrum rozloučí s posledními opozdilými nakupujícími, a bude trvat přibližně do 19 hodin.

Účastníci se mohou těšit na bohaté vánoční menu, doprovodný program, ale také setkání s VIP hosty a vánoční překvapení.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci